Miten pelata

December 8, 2021

Cashback Blackjack (Playtech) -arvostelu

Jos olet minun kaltaiseni blackjackin ystävä, tulet innostumaan siitä, kuinka Playtech muokkaa tämän pelin tuoreita käänteitä. Klassisissa Blackjack-versioissa on yksinkertainen pelaaja-jakajan käsivertailu. Odotukset ovat, että jakaja saa pehmeän 17:n tai osuu 16:een. Mutta valitettavasti! Asiat ovat muuttuneet Playtechin Cashback Blackjackin myötä. Kun luet koko arvostelun, saat silmiä avaavia näkemyksiä pelistä sekä lisäominaisuuksia, jotka erottavat sen klassisista blackjack-versioista.

Cashback Blackjack (Playtech) -arvostelu

Cashback Blackjack yksityiskohtaisesti

Cashback Blackjack -kokoonpano on aivan kuten tavallinen. Siinä on kuusi pakkaa, joista jokaisessa on 52 korttia. Kun kortit on jaettu, ne sekoitetaan jokaisen kierroksen jälkeen. Jakaja voi lyödä 16 tai seistä 17. Cashback-versio on kuitenkin erilainen. Pelaajalle jaetaan kaksi korttia, ja peli tarjoaa sinulle luontaisesti nostovaihtoehdon. Tarjottu käteispalautussumma määräytyy sen mukaan, kuinka todennäköisesti voitat jakajan, kun otetaan huomioon kädessäsi olevat näkyvät kortit. Voit valita, jatkatko peliä vai otatko cashbackin.

Cashback Blackjack -strategia

Hienointa Cashback Blackjackissa on, että sillä on erityinen strategia. Tämä strategia perustuu riskilaskelmiin. Oletko valmis riskeeraamaan kätesi voiton tai ottamaan sen ilman lisäkertoimia, jolloin voit menettää kaiken?

Tehdäksesi tällaisen päätöksen, määrittää tarjotun cashbackin koon. Jos se on enemmän kuin alun perin panostit, se tarkoittaa, että sinulla on voittoa jo ennen kuin peli on ohi. Siitä huolimatta, jos peli tarjoaa sinulle korkeamman cashbackin, kätesi on todennäköisesti suhteellisen parempi kuin jakajan käsi.

Strategiana on päättää, haluatko pienet taatut käteispalautusvoitot vai riskeeraatko kaiken, mutta sinulla on mahdollisuus voittaa suuria voittoja voittamalla jakajan seuraavilla kierroksilla.

Cashback Blackjack -vedot

Kuten tavallinen Blackjack, cashback-versio antaa sinulle mahdollisuuden pelata 1-5 kättä samanaikaisesti. Lisäksi on olemassa erilaisia vedonlyöntejä. Ne sisältävät:

  • Parivedot. Pelaaja voi panostaa ennustaakseen tuloksen vastaaville jaetuille käsille. Tämäntyyppinen veto maksaa 25:1 täydellisen parin tapauksessa. Värilliset parit maksavat 12:1, kun taas sekamakuiset korttiparit maksavat 6:1.

  • Sivuveto. Kutsutaan myös sivuvedoksi 21+3. Kuten monet muutkin Blackjack-versiot, tämä veto noudattaa tavanomaisia pokerisääntöjä. Jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti oletetaan aina olevan kahden alun perin jaetun kortin käsi. Siten ne kaikki muodostavat voiton, jos saat värin, värisuoran, suoran tai kolmen kortin yhdistelmän.

Cashback Blackjackin johtopäätös

Kuten sana viittaa, cashback blackjack lisää siistin cashback-vaihtoehdon ennen kuin käsi on valmis. Vaikka muitakin blackjack-peliversioita on ilmaantunut, tämä Playtechin versio on mielestäni paljon parempi riskiä vältteleville pelaajille. Cashback vs. beat-a-dealer kompromissi on ratkaiseva hetki pelissä, varsinkin kun on selvästi selvää, että pelaajan käsi on verrattain parempi kuin jakajan käsi.

undefined is not available in your country. Please try:
Silmiinpistävää kultaa: Pennsylvanian ennätys Blackjack Jackpot voittaa
2024-04-18

Silmiinpistävää kultaa: Pennsylvanian ennätys Blackjack Jackpot voittaa

Uutiset