Uutiset

May 10, 2024

Dragon Blackjack: Jännittävä uusi tapa pelata Bovadassa

Key Takeaways

Dragon Blackjack: Jännittävä uusi tapa pelata Bovadassa
  • Bovada on julkaissut uuden blackjack-version, Dragon Blackjack – Guaranteed Multiplier, joka tarjoaa mahdollisuuden suuriin voittoihin.
  • Pelaajat voivat voittaa kertoimen 2x - 50x sivupanoksella jokaista voittavaa kättä kohden.
  • Peli sisältää tutut blackjackin säännöt, mutta lisää jännittävän taatun kertoimen sivuvedon, jonka mahdolliset voitot ovat jopa 25 000 dollaria.

ATLANTA – Oletko valmis blackjack-kokemukseen, joka nostaa jännityksen yhdelletoista? Bovadan uusin peli, Dragon Blackjack – taattu kerroin, on täällä ravistamassa pöytäpelikohtausta tulisella käänteellä. Tämä ei ole isoisäsi blackjack; se on korkeaoktaaninen versio, jossa yhdistyy klassinen pelattavuus ja mahdollisuus voittaa suuria – todella isoja.

Kuvittele tämä: jokainen pelaamasi käsi voi moninkertaistaa sivupanoksen panoksesi 2x aina huikeaan 50x. Kyllä, luit oikein. Jokaisella voittavalla kädellä et vain kerää pääkäden voittojasi, vaan sinulla on myös mahdollisuus kerätä jopa $25 000 sivupanosvoittoja. Se on kuin lisäisi turboboosteria blackjack-kokemukseesi.

Visuaalisuus ja pelattavuus

Heti kun korttisi osuvat pöytään, pidä silmäsi auki kultaisen lohikäärmeen varalta. Tämä myyttinen peto ei ole siellä vain esittelyä varten; se puhaltaa taatun kertoimen tulipallon jokaisesta kädestä, mikä merkitsee mahdollisen voittokertoimesi. Jännitys katsoessasi, kuinka lohikäärme päättää kohtalosi, lisää peliin aivan uudenlaista sitoutumista.

Mutta tässä on saalis – jotta voit lunastaa kertoimella, sinun on voitettava käsi. Se lisää jokaiseen näytelmään kiehtovan kerroksen strategiaa ja ennakointia.

Säännöt ja voittomahdollisuudet

Dragon Blackjack pysyy rakastetun blackjackin pelikirjassa – ajattele tuplalaskuja, splittejä ja 21:n lyömisen kiirettä. Mutta todellinen pelin muuttaja on takuukertoimen sivuveto. Vähintään 1 dollarilla ja enintään 500 dollarilla tämä sivuveto tuo massiivisten voittomahdollisuuksien jännityksen pelin eturintamaan.

Kertoimet vaihtelevat vaatimattomasta 2x silmiä sulavaan 50x, ja blackjack voittaa perinteisellä 3:2. Se on virkistävä paluu pelaajaystävällisiin voittoihin aikakaudella, jolloin 6:5 on tullut aivan liian yleiseksi.

Kuinka pelata

Ennen sukellusta, tässä on muutama keskeinen sääntö, jotka on pidettävä mielessä:

  • Kerroin koskee vain sivupanosta, ei pääpanosta.
  • Sivuvedon voitot ovat yhtä suuret kuin kerroin kertaa panos – eivät kerroin kertaa kokonaisvoitot.
  • Blackjack johtaa 3:2 voiton pääkäteen, kun taas sivupanos maksetaan tavallisena voittona.
  • Työntötilanteessa saat pääpanoksesi takaisin, mutta sano hyvästit sivuvetollesi.

Dragon Blackjack – taattu kerroin at Bovada on enemmän kuin pelkkää peliä; se on korkean panoksen seikkailu. Siinä yhdistyvät klassisen blackjackin strategia ja jännitys mahdollisesti elämää muuttavista kertoimista, jotka kaikki on kääritty visuaalisesti mukaansatempaavaan pakettiin. Olitpa blackjack-fani tai etsit uudenlaista jännitystä, tämä peli lupaa tarjota jännitystä, strategiaa ja mahdollisuuden suuriin voittoihin. Oletko valmis tuntemaan lämpöä ja katsomaan, hymyileekö lohikäärme vetollesi?

undefined is not available in your country. Please try:
Everygame Pokerin sähköistävä kesäkuun kolikkopelikilpailu: $2000 palkintopotti odottaa!
2024-06-02

Everygame Pokerin sähköistävä kesäkuun kolikkopelikilpailu: $2000 palkintopotti odottaa!

Uutiset