Uutiset

May 30, 2024

Jos pidät siitä, kuinka Balatro muuttaa pokeripeliä, Dungeons & Degenerate Gamblers tekee jotain samanlaista kuin Blackjack, ja sinulla on demo, jota voit kokeilla nyt

Tärkeimmät takeawayt:

  • Balatro ja Dungeons & Degenerate Gamblers molemmat muuttavat perinteiset korttipelit ainutlaatuisiksi roistomaisiksi seikkailuiksi.
  • Kirjassa Dungeons & Degenerate Gamblers, pelaajat voivat kerätä erikoiskortteja ainutlaatuisilla kyvyillä, jotka muuttavat merkittävästi blackjack-peliä.
  • Demo versio tarjoaa kurkistuksen pelin kekseliääseen mekaniikkaan ja omituisiin kortteihin, jotka lupaavat uutta näkemystä blackjackista.

Korttipelien maailmassa innovaatiot voivat joskus tuntua luovuuden vastapainolta. Silti pelejä kuten Balatro ovat kääntäneet pöytää tehden pokerista villin, alati muuttuvan seikkailun. Nyt on blackjackin vuoro muuttua joksikin ilahduttavan oudoksi Dungeons & Degenerate Gamblers. Kuvittele istuvasi hämärässä, hieman kyseenalaisessa tavernassa, ilma täynnä odotusta ja, olkaamme rehellinen, hieman hajua. Sinun tavoitteesi? Voita päihtyneempien kaupunkilaisten paraati blackjack-pelissä vertaansa vailla.

Jos pidät siitä, kuinka Balatro muuttaa pokeripeliä, Dungeons & Degenerate Gamblers tekee jotain samanlaista kuin Blackjack, ja sinulla on demo, jota voit kokeilla nyt

Alusta alkaen, Dungeons & Degenerate Gamblers poikkeaa tavallisesta pelistä, jossa yrität olla yli 21. Tässä jokaisella kortilla on omat kykynsä - sydämet parantamiseen, pata suojaa, timantit täyttämään taskusi ja mailat vastustajasi terveyden heikentämiseen. Mutta se on vain pinnan raapimista. Pian huomaat käyttäväsi pakkaa, joka on täynnä mitä odottamattomimpia korttilajeja: tarot-kortteja, jotka ennustavat (ja manipuloivat) tulevaisuutta, käyntikortteja, jotka verkostoituvat strategiaasi, ja jopa syntymäpäiväkortteja, jotka oletettavasti tarjoavat yllätys tai kaksi.

Pelkästään demo paljastaa luovien korttimallien aarreaitta. Oletko koskaan kuullut mailojen vasara? Se iskee vastustajaasi vaurioilla. Tai kenties Pi of Hearts, kortti, joka ei vain pyöristä omaa arvoaan telineessä, vaan lisää myös sen tehoa loppupelin ajan. Ja sitten on se käänteinen kortti, tuo mukanaan kaikille Unoa pelanneille tutun käänteen a sääntökortti jonka avulla voit muokata pelin ydinmekaniikkaa eduksesi.

Lisäksi peli esittelee kaupankäyntijärjestelmän, jonka avulla pelaajat voivat vaihtaa vähemmän hyödyllisiä kortteja johonkin, joka voi muuttaa peliä. Tämä mekaniikka lisää strategiaa ja arvaamattomuutta, mikä varmistaa, että kaksi peliä ei ole koskaan täysin samanlaista.

Dungeons & Degenerate Gamblers ei vain lepää innovatiivisessa korttimekaniikassa. Se kääri kaiken viehättävään lo-fi-estetiikkaan, joka lupaa vetää puoleensa epätavallisten korttipelien faneja. Yogscast Gamesin demo on jo saatavilla ja täydellinen julkaisu horisontissa, joten tämä nimike tulee olemaan pakollinen kokeilu kaikille, jotka arvostavat klassisten korttipelien uutta käännettä.

Joten, jos ajatus taikuuden, strategian ja pienen korttipelikaaoksen yhdistämisestä kuulostaa sinun iltasi, on aika nostaa tuoli tavernaan ja tehdä töitä. Kuka tietää? Saatat vain löytää sen Dungeons & Degenerate Gamblers on villi kortti, jota olet etsinyt pelikokoelmastasi.

undefined is not available in your country. Please try:
Everygame Pokerin sähköistävä kesäkuun kolikkopelikilpailu: $2000 palkintopotti odottaa!
2024-06-02

Everygame Pokerin sähköistävä kesäkuun kolikkopelikilpailu: $2000 palkintopotti odottaa!

Uutiset